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山椒の粉
2011.09.18
午前中は良い天気だったので山椒の粉を作る作業をしました。
山椒の実を天日で干すと皮の部分と種の部分が自然に分かれます。
その分かれた皮をすり潰すと山椒の粉の出来上がりです。
当店の山椒は干している段階でも近くに行くと強烈な風味がします。
出来上がった粉をボタン鍋などに入れると独特の風味でとても美味いですよ。
個人的に出来上がりが楽しみです!(笑)
Since it was fine during the morning, I did the work which makes the powder of prickly ash.
If the fruit of prickly ash is dried by the sun, the portion of a fruit and the portion of a seed will be divided automatically.
When the fruit of prickly ash is mashed, it is completion of the powder of prickly ash.
If the prickly ash which I am drying is approached, peculiar flavor will carry out.
If the done powder is put into a pan, flavor with a peculiar stimulus is very nice.
From now on, I am looking forward to completion of the powder of prickly ash!
因為上午是好天氣,我工作了製作花椒的粉的。
用天日弄乾花椒的實的話實在的部分和種的部分自然地分開。
是印花椒的實弄毀的話花椒的粉的做好。
有接近我弄乾的花椒的話獨特的風味。
有把做完的粉放入鍋的話獨特的刺激的風味非常很好喲。
我從現在開始期待著花椒的粉的做好!