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今年の白辛口味噌出来ました!
2012.07.07
今年の「新」白辛口味噌を樽から出してみました。
今年も非常に良い出来です!
上質な大豆と麹と塩だけで熟成させた白辛口味噌なので、甘さも柔らかく優しい味噌に出来上がりました。
早速、宿の白味噌鍋などで使っていきます。
姉妹店では今月の中頃以降に発売開始予定です。
I took out “new” white miso this year from the barrel.
White miso this year is also very delicious!
Since it was white miso ripe only with a high-quality soybean and koji, and salt, sweetness also became soft bean paste.
Instantly, I use this white miso for the white miso pan of a hotel, etc.
In the bean paste store of an affiliated store, it is a sale start schedule after middle this month.
我從桶出了今年的「新」白醬。
今年的白醬也非常好吃!
因為優質的大豆和與曲子只是鹽變成熟白醬,甜也成為了柔軟的醬。
立刻,我用宿驛的白醬鍋等使用這個白醬。
是在系列店的醬舖本月中間以後銷售開始預定。