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味噌の仕込み
2014.01.17
姉妹店の味噌庵では明日から今年度の味噌の仕込みを始めます!
当宿が発祥の名物「味噌鍋」や色々な鍋で使用している味噌です。
今年の麹も素晴らしい出来で、大豆もしっかりしたものが届いており、気候もかなり寒くなってきましたのできっと美味しい味噌になると思います。
味噌については味噌庵のホームページ(http://www.misoan.jp/)に詳しく書いてありますので是非ご覧ください。
味噌の仕込みは3月の初旬まで続く予定です。
味噌については味噌庵のホームページ(http://www.misoan.jp/)に詳しく書いてありますので是非ご覧ください。
味噌の仕込みは3月の初旬まで続く予定です。
※この素材や熟成環境や製法で熟成された味噌は大原では「当宿と姉妹店の味噌庵と雲井茶屋だけ」で使用しています。
本館姊妹店味噌庵將於明天開始準備今年度的味噌!
今年的麴品質非常的好,大豆也是上等的,在這樣寒冷的天氣下製作,一定能做出很棒的味噌。
關於味噌請參考味噌庵網頁,有非常詳盡的?明(http://www.misoan.jp)。
製作味噌的準備會持續到3月上旬,預計今年秋天會熟成上市。敬請期待!
今年的麴品質非常的好,大豆也是上等的,在這樣寒冷的天氣下製作,一定能做出很棒的味噌。
關於味噌請參考味噌庵網頁,有非常詳盡的?明(http://www.misoan.jp)。
製作味噌的準備會持續到3月上旬,預計今年秋天會熟成上市。敬請期待!
※使用這些材料、熟成環境及製法製成的味噌只在本館及味噌庵、雲井茶屋販售,是非常特別的味噌。
I begin the preparation of the Miso in the current fiscal year from tomorrow in the Miso store of an affiliated store!
Koji and a soybean are high quality.
Climate is also becoming a cold temperature suitable for the preparation of Miso.
Therefore, I can ripe delicious Miso.
Please check the homepage of an affiliated store about my Miso.
http://www.misoan.jp
The preparation of Miso continues till the beginning of March.
* Miso ripe by this material, maturing environment, and process is using only “my hotel, my Miso store, and my tea stall” in Ohara.